Van meisje naar
ICT expert

Met 165 euro kunnen wij al een meisje aan een studie helpen!

Veel meisjes in Bolivia hebben niet de kans om te studeren. Als zij al hun middelbare school afmaken is dat meer een gelukje dan dat het vanzelfsprekend is. Meisjes worden door hun ouders bijvoorbeeld als dienstmeisje naar de stad gestuurd. Ook worden veel meisjes jong zwanger. Dit betekent vaak dat er weinig toekomstperspectief is. Deze meisjes hebben weinig vrijheid en mogelijkheden. Wanneer zij zelf een gezin willen starten is het moeilijk om hun eigen kinderen een goed toekomstperspectief te bieden. 

Als donateur kun jij hier een verschil maken. Door Ayni te sponsoren kunnen wij samenwerken met deze meisjes om hun toekomstperspectief te verbeteren. Met 4.125 euro kunnen wij al 25 studentes — € 165,- per studente — deze opleiding aanbieden. Zo zijn ze in staat daarna zelf een vervolgstudie te financieren.

Geen geld? Wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de contactpagina in en laat ons weten hoe we samen kunnen werken.

Of
Vrijwilleger worden?

Onze vrijwilligers

Ayni is een stichting die volledig draait op vrijwilligers. Wil jij ook een steentje bijdragen? Werk mee aan meer ICT onderwijs, een uitweg uit armoede.

Hans Wendel

Sylvia Ortega-Azurduy

Arjan Mossel

Leoniek van Leeuwen

Judith van den Hurk

Paula Lopera

Djimme van Etten

Rosine Scheirs

Jose Hoyos

Angela Salcedo

Ewelina Dobryniewska

Luis Reynaldo Diaz

* indicates required

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief